شرایط جدید پیش فروش خودرو سایپا اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ / وضعیت بازار طلا و سکه ایران در سایه مذاکرات قیمت محصولات کویرموتور ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ + جدول پیش بینی قیمت دلار و ارز فردا چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ / صعود دلار به کانال ۱۶۱ هزار قیمت طلا و سکه دوباره خیز برداشت/ وضعیت بازار طلا و سکه ایران جاماندگان کالابرگ به کجا مراجعه کنند؟ جزئیات واریز کالابرگ ۸۶ میلیون نفر / نحوه ثبت نام جاماندگان کالابرگ جزئیات افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده اسامی برندگان ایران‌خودرو ۲۸ بهمن در دسترس متقاضیان + سایت اعلام نتایج ایران خودرو قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ + جدول میدری: دهک‌بندی دیگر مبنای پرداخت یارانه نیست سقف تسهیلات ارزان قیمت مسکن مددجویان تعیین شد یارانه چه کسانی قطع می‌شود؟ / معیار قطع یارانه و نحوه اعتراض ممنوعیت فروش اجباری و نقد کردن کالابرگ نماینده مجلس: حقوق‌های حداقلی در سال آینده ۴۳ درصد افزایش می‌یابد

قیمت ماسک N. ۹۵ وارداتی مشخص شد

رئیس سازمان حمایت گفت: قیمت‌ها اعلام شده هر فردی ماسک N. ۹۵ را بیشتر از ۱۵ هزار تومان و ماسک سه لایه را بیشتر از ۴ هزار و ۱۰۰ تومان عرضه کند گرانفروشی است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۵ - ۱۳ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 03
کد خبر: ۳۷۳۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ عباس تابش با بیان اینکه طرح ویژه بازرسی سازمان آغاز شده است، اظهار کرد: مجموع بازرسان سازمان حمایت و اتاق اصناف ۴ هزار و ۲۰۰ نفر است که اگر بخواهیم اکیپ‌های دونفره برای بازرسی‌ها در نظر بگیریم ۲۱۰۰ گشت خواهیم داشت.

 

رئیس سازمان حمایت افزود: امسال برای نخستین بار از ظرفیت بسیج اصناف استفاده شد و تعداد اکیپ‌های بازرسی به ۲ برابر و به رقم ۴۲۰۰ اکیپ افزایش یافت.

 

وی گفت: در شهر تهران علاوه بر سازمان صمت استان تهران، ۳۰ اکیپ دو نفره از سوی سازمان حمایت بازار را رصد می‌کنند.

 

معاون وزیر صمت بیان کرد: علاوه بر تیم‌های بازرسی، سامانه انبار و قیمت را نیز در این بخش فعال کردیم و به صورت الکترونیکی کالا‌ها را از مبدا تا رسیدن به کف بازار رصد می‌کنیم.

 

تابش درباره وضعیت ماسک و مواد شوینده نیز تصریح کرد: پنج قلم کالای مواد ضد عفونی کننده، شوینده، دستکش، الکل و ماسک مشمول اعلام موجودی انبار هستند و دارندگان باید آن را در سامانه اعلام موجودی ثبت کنند.

 

رئیس سازمان حمایت ادامه داد: در تمام واحد‌های تولیدی این اقلام، بازرس مستقر شده و بر اساس تعریف قرارگاه مقابله با کرونا در مبادی تولید نظارت می‌کنیم تا به هر میزان تولید که صورت گرفت با حواله اداره کل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت تحویل شبکه توزیعی که این وزارتخانه تعریف کرده داده شود تا در سطح بازار پخش شود.

 

وی با بیان اینکه شیب تولید ماسک رو به افزایش است افزود: تولید به صورت سه شیفته و چهار شیفته در حال انجام است برای واردات ماسک‌های سه لایه و N. ۹۵ هم اقدام شده و به لحاظ تامین مشکلی نخواهیم داشت.

 

معاون وزیر صنعت تاکید کرد: قیمت‌ها اعلام شده هر فردی ماسک N. ۹۵ را بیشتر از ۱۵ هزار تومان و ماسک سه لایه را بیشتر از ۴ هزار و ۱۰۰ تومان عرضه کند گرانفروشی است و با آن برخورد می‌شود.

منبع: میزان

ارسال نظر